Söker du egen handledning?


UTSIKT FRÅN LOKALEN

OBS: Höstens tider klara. FULLBOKAT.  Jobbar du som handledare, pedagog, organisationskonsult eller annan ledare och söker egen handledning med kreativa, visuella metoder för att utveckla ditt ledarskap?

Då är du välkommen till Hälsans Hus på Fjällgatan 23 i Stockholm  under hösten 2017.

I vår finns det  två grupper med lite olika inriktning.

Den ena gruppen vänder sig till handledare och ledare som arbetar med inriktning mot utbildning, barn, familjer, socialt arbete, behandling m.m. Och den andra gruppen har inriktning mot organisations/chefs-och ledarskapsfrågor.

Deltagarna erbjuds handledning/superhandledning med hjälp av metoderna forumspel, rainbow, värderingsövningar, levande stolar, kort, reflekterande team, som-om-lyssnande, figurer, m.m.  Läs mer om metoderna i Kreativa metoder för grupputveckling och handledning (Byréus, Liber 2012), kurslitteratur vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal högskola)

Från tidigare deltagare: ”Tack för senast! Säger det igen, för jag fick så otroligt mycket med mig av dagarna på Hälsans hus med dig. Vill bara återkoppla att jag har använt flera av övningarna från dessa dagar. Att jobba med stolar är verkligen roligt och utvecklande. Tack!” Josefin H Lundgren, management-och organisationskonsult ”

I HÖST BLIR DET 1 GRUPP med inriktning både mot utbildning/barn, socialt arbete och organisationsutveckling/chefs-ledarskapsfrågor. FULLBOKAT!

HÖSTENS TIDER KLARA:  Fredagar kl 13-16

8/9, 29/9, 20/10, 10/11, 8/12

Pris: 7900:- + moms

VÅRTERMINEN 2017

Grupp 1 med inriktning mot utbildning/barn, socialt arbete m.m.   (ej fler insläpp) Datum för våren: 10/2, 24/3, 21/4, 5/5, 2/6  Kostnad: 5 ggr,  7.800:- + moms 1.950:-.

Grupp 2 med inriktning mot organisationsutveckling/chefs-ledarskapsfrågor  (ej fler insläpp)

Datum för våren: 3/2, 24/2, 7/4, 12/5  Kostnad: 4 ggr,  6.800:- + moms 1.700:-.

 Fika och frukt ingår. Var vänlig meddela fakturaadress och eventuell allergi. Betalningen kan delas upp månadsvis vid önskemål.

Information och anmälan till : 0708 – 736871 katrin.byreus@bredband.net

Handledare: Katrin Byréus, lärare, dramapedagog, författare och diplomerad handledare  med utbildning i Psykosocialt arbetssätt under 3 år på St Lukasstiftelsen och en handledarutbildning under 2 år på IHK/ institutet för Handledning och Konsultation/ Uppsala Universitet. Katrin Byréus är verksam som handledare, konsult och föreläsare inom offentlig och privat verksamhet och är utbildningshandledare vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Högskola. Tillsammans med Anna Gilbe leder K.B. också en 1-årig handledarutbildning för personal inom förskola/skola. Ny kursomgång HT17-VT18

inbjudan-vt-17-till-2-grupper-i-kreativ-handledning-superhandledning