HANDLEDNING/SUPERHANDLEDNING VT 22 BÅDE DIGITALT OCH PÅ HÄLSANS HUS!


UTSIKT FRÅN LOKALEN

  Jobbar du som handledare, pedagog, organisationskonsult eller annan ledare och söker egen handledning med kreativa, visuella metoder för att utveckla ditt ledarskap?

Sedan över ett år tillbaka  har vi varit tvungna att utveckla nya sätt att mötas på i handledning. Det sägs att nöden är uppfinningarnas moder och tillsammans med nyfikna deltagare har vi skapat en bred palett med kreativa övningar (20 övningar just nu) för digital användning.
Trots att det oftast känns mer meningsfullt att träffas ”på riktigt” så har vi också insett fördelarna med att handleda via skärm i form av tidsvinster och möjlighet att mötas trots stora geografiska avstånd. Och lite hosta sätter inte käppar i hjulet:-)
Så förutom de två ordinarie superhandledningsgrupperna på Hälsans Hus i vår så hälsar jag dig också:
VÄLKOMMEN TILL 2 GRUPPER I SUPERHANDLEDNING DIGITALT MED KREATIVA METODER VT22!
 Deltagarna (max 6/grupp) erbjuds handledning/superhandledning med en variation av kreativa övningar som har visat sig fungera i olika handledningssammanhang:
  • för in-och utcheckning,
  • för att utforska ärenden
  • för att skapa fokus och energi
  • för att öka tilliten i gruppen

Teori kring metoder, ledarskap och förhållningssätt finns att läsa om i boken lagom Ovanligt – handledning med kreativa metoder (Byréus, Studentlitteratur 2020)

TID måndagar: 7/2, 7/3, 9/5 kl 14.00-16.30 (OBS! 3 träffar i vår) FULLBOKAT!
TID fredagar:11/2, 11/3, 13/5 kl 13.00 – 15.30 (OBS! 3 träffar i vår) FULLBOKAT!

MÖTESPLATS: på ZOOM, du får en länk att klicka på för enkel anslutning inför varje träff

PRIS: 4.900:- + moms 1.225:-
Anmälan senast den 20/11
INFORMATION: 0708-736871
byreuskatrin@gmail.com www.byreus.com

HANDLEDNING/SUPERHANDLEDNING PÅ HÄLSANS HUS

TIDERNA FÖR VT22

NYHET: Torsdagar kl 13-16; 10/2 och 17/3 på Hälsans Hus, tredje träffen den 12/5 är digital (zoom) FULLBOKAT!

Pris: 5.900:- + moms 1.475:-

 Fredagar  (som tidigare) kl 13-16; 4/2, 18/3, 6/5, 3/6, alla träffar på Hälsans Hus  FULLBOKAT!

Pris: 6.900:- + moms 1.725:-

Anmälan senast den 20/11

Fika och frukt ingår. Var vänlig meddela fakturaadress och eventuell allergi. Betalningen kan delas upp månadsvis vid önskemål.

Hälsans Hus, Fjällgatan 23 A, Stockholm. Utsikt från lokalen ovan.

Information: Katrin, 0708 – 736871 byreuskatrin@gmail.com

Grupperna vänder sig till handledare och ledare som arbetar med inriktning mot socialt arbete, behandling, utbildning samt organisations/chefs-och ledarskapsfrågor.

Deltagarna erbjuds handledning/superhandledning med hjälp av metoderna forumspel, tejping,  värderingsövningar, levande stolar, kort, reflekterande team med som-om-lyssnande,  m.m.  Läs mer om metoderna i lagom Ovanligt – handledning med kreativa metoder (Byréus, Studentlitteratur 2020)   kurslitteratur vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Bräcke högskola)

Från tidigare deltagare: ”Tack för senast! Säger det igen, för jag fick så otroligt mycket med mig av dagarna på Hälsans hus med dig. Vill bara återkoppla att jag har använt flera av övningarna från dessa dagar. Att jobba med stolar är verkligen roligt och utvecklande. Tack!” Josefin H Lundgren, management-och organisationskonsult ” Fika och frukt ingår. Var vänlig meddela fakturaadress och eventuell allergi. Betalningen kan delas upp månadsvis vid önskemål.

Information och anmälan till : 0708 – 736871 byreuskatrin@gmail.com

Handledare: Katrin Byréus, lärare, dramapedagog, författare och diplomerad handledare  med utbildning i Psykosocialt arbetssätt under 3 år på St Lukasstiftelsen och en handledarutbildning under 2 år på IHK/ institutet för Handledning och Konsultation/ Uppsala Universitet. Katrin Byréus är verksam som handledare, konsult och föreläsare inom offentlig och privat verksamhet och  medverkar vid handledarutbildningen 45hp, Ersta Sköndal Bräcke Högskola. Där leder Katrin också utbildningen Kreativa metoder i handledning och för individ-och grupputveckling 7,5 hp tillsammans med kollega.