Söker du egen handledning/superhandledning? Vårens grupp fullbokad! Väntelista.


UTSIKT FRÅN LOKALEN

  Jobbar du som handledare, pedagog, organisationskonsult eller annan ledare och söker egen handledning med kreativa, visuella metoder för att utveckla ditt ledarskap?

TIDER för VT 2019  25/1, 15/2, 15/3, 12/4 10/5  FULLBOKAD.

Gruppen vänder sig till handledare och ledare som arbetar med inriktning mot socialt arbete, behandling, utbildning samt organisations/chefs-och ledarskapsfrågor.

 

Deltagarna erbjuds handledning/superhandledning med hjälp av metoderna forumspel, rainbow, värderingsövningar, levande stolar, kort, reflekterande team, som-om-lyssnande, figurer, m.m.  Läs mer om metoderna i Kreativa metoder för grupputveckling och handledning (Byréus, Liber 2012), kurslitteratur vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Bräcke högskola)

Från tidigare deltagare: ”Tack för senast! Säger det igen, för jag fick så otroligt mycket med mig av dagarna på Hälsans hus med dig. Vill bara återkoppla att jag har använt flera av övningarna från dessa dagar. Att jobba med stolar är verkligen roligt och utvecklande. Tack!” Josefin H Lundgren, management-och organisationskonsult ”

 Kostnad: 5 ggr,  7.900:- + moms 1.975:-.

 Fika och frukt ingår. Var vänlig meddela fakturaadress och eventuell allergi. Betalningen kan delas upp månadsvis vid önskemål.

Information och anmälan till : 0708 – 736871 byreuskatrin@gmail.com

Handledare: Katrin Byréus, lärare, dramapedagog, författare och diplomerad handledare  med utbildning i Psykosocialt arbetssätt under 3 år på St Lukasstiftelsen och en handledarutbildning under 2 år på IHK/ institutet för Handledning och Konsultation/ Uppsala Universitet. Katrin Byréus är verksam som handledare, konsult och föreläsare inom offentlig och privat verksamhet och är utbildningshandledare vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Högskola. Tillsammans med Anna Gilbe leder K.B. också en 1-årig handledarutbildning för personal inom förskola/skola.