NYHET! 2 grupper i digital superhandledning med kreativa metoder VT21 + 2 grupper i Handledning/Superhandledning VT 21 med rekommenderat avstånd i aktiviteter. Vårens tider klara.


UTSIKT FRÅN LOKALEN

  Jobbar du som handledare, pedagog, organisationskonsult eller annan ledare och söker egen handledning med kreativa, visuella metoder för att utveckla ditt ledarskap?

Hej, sen i mars har vi varit tvungna att utveckla nya sätt att mötas på i handledning. Det sägs att nöden är uppfinningarnas moder och tillsammans med nyfikna deltagare har vi skapat en bred palett med kreativa övningar (15 övningar just nu) för digital användning.
Trots att det oftast känns mer meningsfullt att träffas ”på riktigt” så har vi också insett fördelarna med att handleda via skärm i form av tidsvinster och möjlighet att mötas trots stora geografiska avstånd. Och lite hosta sätter inte käppar i hjulet:-)
Så förutom de två ordinarie superhandledningsgrupperna på Hälsans Hus i vår, så hälsar jag dig också:
VÄLKOMMEN TILL 2 GRUPPER I SUPERHANDLEDNING DIGITALT MED KREATIVA METODER VT21!
(max 6 st)

MÖTESPLATS: på ZOOM, du får en länk att klicka på för enkel anslutning inför varje träff

GRUPP 1,  FREDAGAR

TID: 19/2, 26/3, 23/4, 21/5 kl 13.00 – 15.30    FULLBOKAD!

GRUPP 2, MÅNDAGAR

TID: 1/2, 8/3, 12/4, 17/5 kl 14.00-16.30  FULLBOKAD!

PRIS: 4.900:- + moms.

Anmälan senast den 19 december. Obs! Endast 6 deltagare. 

 

SUPERHANDLEDNINGEN PÅ HÄLSANS HUS vt21

Vi kommer följa rekommenderat avstånd mellan deltagare både i övningar och andra aktiviteter såsom fika.

TIDERNA FÖR VT 21 

Torsdagar kl 13-16: 18/2, 18/3, 15/4, 20/5  (3 PLATSER KVAR)

Fredagar kl 13-16:  12/2, 12/3, 16/4, 7/5  (FULLBOKAD)

Pris: 6.900:- + moms (fika och frukt ingår)

HT 20.

Fredagar kl 13-16: Avslutad

Torsdagar kl 13-16:  Avslutad

 VID NYA ÄNDRADE RESTRIKTIONER FRÅN FHM ANGÅENDE MÖJLIGHET ATT TRÄFFAS SÅ FLYTTAS HANDLEDNINGEN TILL HT21.

Grupperna vänder sig till handledare och ledare som arbetar med inriktning mot socialt arbete, behandling, utbildning samt organisations/chefs-och ledarskapsfrågor.

 

 

Deltagarna erbjuds handledning/superhandledning med hjälp av metoderna forumspel, tejping,  värderingsövningar, levande stolar, kort, reflekterande team med som-om-lyssnande,  m.m.  Läs mer om metoderna i Kreativa metoder för grupputveckling och handledning (Byréus, Liber 2012), kurslitteratur vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Bräcke högskola) och i nyutkomna boken lagom Ovanligt – handledning med kreativa metoder (Byréus, Studentlitteratur 2020)

Från tidigare deltagare: ”Tack för senast! Säger det igen, för jag fick så otroligt mycket med mig av dagarna på Hälsans hus med dig. Vill bara återkoppla att jag har använt flera av övningarna från dessa dagar. Att jobba med stolar är verkligen roligt och utvecklande. Tack!” Josefin H Lundgren, management-och organisationskonsult ” Fika och frukt ingår. Var vänlig meddela fakturaadress och eventuell allergi. Betalningen kan delas upp månadsvis vid önskemål.

Information och anmälan till : 0708 – 736871 byreuskatrin@gmail.com

Handledare: Katrin Byréus, lärare, dramapedagog, författare och diplomerad handledare  med utbildning i Psykosocialt arbetssätt under 3 år på St Lukasstiftelsen och en handledarutbildning under 2 år på IHK/ institutet för Handledning och Konsultation/ Uppsala Universitet. Katrin Byréus är verksam som handledare, konsult och föreläsare inom offentlig och privat verksamhet och är utbildningshandledare vid handledarutbildningen, Ersta Sköndal Bräcke Högskola. Där leder Katrin också utbildningen Kreativa metoder i handledning och för individ-och grupputveckling 7,5 hp tillsammans med Natasja Andersson Elmtoft.